Oyunlar
EN GÜZEL VE MODERN OYUNLAR
MOBİL OYUNLARI
CEP TELEFONUNUZLA
OYNAYABILIRSINIZ

KATEGORİLER

MODERNOYUN > OYUNLAR > Gemi Oyunları
Mor KatilYENİ6.31
Rating: 6.31
Kategori: Savaş, Aksiyon
Mor Katil
Mor katil adı verilen uzaylı bir uzay gemisinin içinde. Ayrıca askerleri de iyi savaşıyorlar. Uzay gemisini nasıl temizleyebileceksiniz.
Kukla Katilleri6.84
Rating: 6.84
Kategori: Beceri, Çocuk
Kukla Katilleri
Zavallı kuklayı öldürmeye kararlı yaratıklara karşı kuklayı saldırılardan koruyun. Yaratık gemilerine ateş açarak onları yokedin.
Amiral Battı4.85
Rating: 4.85
Kategori: Zeka, Çocuk
Amiral Battı
Bildiğimiz amiral battı oyunu. Rakibinizin bütün gemilerini batırarak oyunu kazanın.
Uzay Aracı Kullanma2.94
Rating: 2.94
Kategori: Aksiyon, Beceri
Uzay Aracı Kullanma
Uzak bir gezegende uzay gemisi kullanacaksınız.
Uzay Gemisi Kullanma3.76
Rating: 3.76
Kategori: Aksiyon, Beceri
Uzay Gemisi Kullanma
Uzay gemisi kullanmayı bu oyun ile öğrenebilirsiniz.
Gemiden Kaçış3.2
Rating: 3.2
Kategori: Zeka,
Gemiden Kaçış
Artık harabe olmuş eski gemiden korsanların hazinesini de alıp kaçacaksınız.
Hayalet Korsan2.64
Rating: 2.64
Kategori: Korku, Zeka
Hayalet Korsan
Scooby doo kendisini hayaletlerin korsan gemisinde buluyor. Oradan kurtulması için bulmacaları keşfedin.
Hayalet Gemisi2.71
Rating: 2.71
Kategori: Korku, Macera
Hayalet Gemisi
Sünger Bob hayaletler gemisindeki hayaletlerden kaçarak canını kurtarmaya çalışıyor.
Ali Kaptan2.69
Rating: 2.69
Kategori: Beceri,
Ali Kaptan
Türkiyenin bütün denizlerindeki limanlara geminizi kaza yaptırmadan yanaştırarak iyi bir kaptan olduğunuzu gösterin.
Ben On Cannonbolt2.74
Rating: 2.74
Kategori: Savaş, Aksiyon
Ben On Cannonbolt
Ben on platformda top olmuş yuvarlanarak elmasları toplayıp çıkışa gidecek. Tabii düşman gemileri rahat bırakırsa. Bu arada onun da savunma imkanları var.
Galaktik SavaşYENİ1.54
Rating: 1.54
Kategori: Savaş,
Galaktik Savaş
Galaksiler arası çıkan savaşta uzay gemisini kullanacak ve düşman gemilerini yok edeceksiniz.
CivcivcikYENİ1.32
Rating: 1.32
Kategori: Aksiyon, Macera
Civcivcik
Uzaydan gelen bir uzaylı gemi civcivciğin arkadaşlarını kaçırdı. Onları kurtarmak için civcivcik yollara düşüyor.
Uzay SavaşçısıYENİ1.33
Rating: 1.33
Kategori: Savaş, Aksiyon
Uzay Savaşçısı
Uzaydaki göktaşlarını yok etme görevi yapan uzay savascisi düşman gemileri ile de savaşıyor.
Korsan KörfeziYENİ1.28
Rating: 1.28
Kategori: Beceri, Aksiyon
Korsan Körfezi
Korsan gemileri körfeze giriyorlar. Onlar körfezi işgal etmeden gemileri batıracaksınız.
On Mermi1.27
Rating: 1.27
Kategori: Beceri,
On Mermi
On merminiz var. On mermi ile kaçtane uzay gemisi vurabileceksiniz.
SAYFA
12
SAYFA

YENİ EKLENENLER




BUGÜN 1 OYUN EKLENDİ
BU AY 1 OYUN EKLENDİ

BUGÜN EKLENENLER

uzum-salkimlari OyunuRating: 7.68
Rating: 7.68
Kategori: Beceri, Macera
Üzüm Salkımları
Üzüm salkımlarını aynı renkteki üzümlerle vurarak temizleyin.

Üzüm Salkımları

oyunlar. yenilikler. yazışma. politika Copyright © 2009-2019 modernoyun.com - All Rights Reserved. _ 171.3 _ 170.3 _ 98 -