Oyunlar
EN GÜZEL VE MODERN OYUNLAR
MOBİL OYUNLARI
CEP TELEFONUNUZLA
OYNAYABILIRSINIZ

KATEGORİLER

MODERNOYUN > OYUNLAR > Gemi Oyunları
Mor KatilYENİ4.29
Rating: 4.29
Kategori: Savaş, Aksiyon
Mor Katil
Mor katil adı verilen uzaylı bir uzay gemisinin içinde. Ayrıca askerleri de iyi savaşıyorlar. Uzay gemisini nasıl temizleyebileceksiniz.
Uzay Gemisi Kullanma5.5
Rating: 5.5
Kategori: Aksiyon, Beceri
Uzay Gemisi Kullanma
Uzay gemisi kullanmayı bu oyun ile öğrenebilirsiniz.
Uzay Aracı Kullanma3.23
Rating: 3.23
Kategori: Aksiyon, Beceri
Uzay Aracı Kullanma
Uzak bir gezegende uzay gemisi kullanacaksınız.
Gemiden Kaçış2.74
Rating: 2.74
Kategori: Zeka,
Gemiden Kaçış
Artık harabe olmuş eski gemiden korsanların hazinesini de alıp kaçacaksınız.
Hayalet Korsan2.67
Rating: 2.67
Kategori: Korku, Zeka
Hayalet Korsan
Scooby doo kendisini hayaletlerin korsan gemisinde buluyor. Oradan kurtulması için bulmacaları keşfedin.
Hayalet Gemisi2.86
Rating: 2.86
Kategori: Korku, Macera
Hayalet Gemisi
Sünger Bob hayaletler gemisindeki hayaletlerden kaçarak canını kurtarmaya çalışıyor.
Kukla Katilleri3.61
Rating: 3.61
Kategori: Beceri, Çocuk
Kukla Katilleri
Zavallı kuklayı öldürmeye kararlı yaratıklara karşı kuklayı saldırılardan koruyun. Yaratık gemilerine ateş açarak onları yokedin.
Denizin Hazinesi3.55
Rating: 3.55
Kategori: Beceri,
Denizin Hazinesi
Deniz dibindeki hazineleri bulup çıkartmak için geminizle denize açılacaksınız.
Trafalgar Denizcileri2.56
Rating: 2.56
Kategori: Savaş,
Trafalgar Denizcileri
Napolyonun trafalgar savaşından bir bölümünü burada oynayın. Deniz savaşının inceliklerini öğrenin.
Amiral Battı3.04
Rating: 3.04
Kategori: Zeka, Çocuk
Amiral Battı
Bildiğimiz amiral battı oyunu. Rakibinizin bütün gemilerini batırarak oyunu kazanın.
Uzay Kurtaran3.33
Rating: 3.33
Kategori: Beceri, Çocuk
Uzay Kurtaran
Uzaydakileri kurtaran uzay gemisinin pilotusunuz. Uzayın derinliklerindeki dağılmış inek koyun veya insan gibi canlıları kurtaracaksınız.
Ali Kaptan2.82
Rating: 2.82
Kategori: Beceri,
Ali Kaptan
Türkiyenin bütün denizlerindeki limanlara geminizi kaza yaptırmadan yanaştırarak iyi bir kaptan olduğunuzu gösterin.
Ben On Cannonbolt3.03
Rating: 3.03
Kategori: Savaş, Aksiyon
Ben On Cannonbolt
Ben on platformda top olmuş yuvarlanarak elmasları toplayıp çıkışa gidecek. Tabii düşman gemileri rahat bırakırsa. Bu arada onun da savunma imkanları var.
Galaktik SavaşYENİ1.77
Rating: 1.77
Kategori: Savaş,
Galaktik Savaş
Galaksiler arası çıkan savaşta uzay gemisini kullanacak ve düşman gemilerini yok edeceksiniz.
CivcivcikYENİ1.55
Rating: 1.55
Kategori: Aksiyon, Macera
Civcivcik
Uzaydan gelen bir uzaylı gemi civcivciğin arkadaşlarını kaçırdı. Onları kurtarmak için civcivcik yollara düşüyor.
Uzay SavaşçısıYENİ1.38
Rating: 1.38
Kategori: Savaş, Aksiyon
Uzay Savaşçısı
Uzaydaki göktaşlarını yok etme görevi yapan uzay savascisi düşman gemileri ile de savaşıyor.
Korsan KörfeziYENİ1.48
Rating: 1.48
Kategori: Beceri, Aksiyon
Korsan Körfezi
Korsan gemileri körfeze giriyorlar. Onlar körfezi işgal etmeden gemileri batıracaksınız.
On Mermi1.26
Rating: 1.26
Kategori: Beceri,
On Mermi
On merminiz var. On mermi ile kaçtane uzay gemisi vurabileceksiniz.
SAYFA
12
SAYFA

YENİ EKLENENLER




BUGÜN 1 OYUN EKLENDİ
BU AY 3 OYUN EKLENDİ

BUGÜN EKLENENLER

uzum-salkimlari OyunuRating: 7.73
Rating: 7.73
Kategori: Beceri, Macera
Üzüm Salkımları
Üzüm salkımlarını aynı renkteki üzümlerle vurarak temizleyin.

Üzüm Salkımları

oyunlar. yenilikler. yazışma. politika Copyright © 2009-2018 modernoyun.com - All Rights Reserved. _ 63.5 _ 62.5 _ 3 -