Oyunlar
EN GÜZEL VE MODERN OYUNLAR
MOBİL OYUNLARI
CEP TELEFONUNUZLA
OYNAYABILIRSINIZ

KATEGORİLER

MODERNOYUN > OYUNLAR > Uzay Oyunları
Mor KatilYENİ4.57
Rating: 4.57
Kategori: Savaş, Aksiyon
Mor Katil
Mor katil adı verilen uzaylı bir uzay gemisinin içinde. Ayrıca askerleri de iyi savaşıyorlar. Uzay gemisini nasıl temizleyebileceksiniz.
Uzay Gemisi Kullanma5.02
Rating: 5.02
Kategori: Aksiyon, Beceri
Uzay Gemisi Kullanma
Uzay gemisi kullanmayı bu oyun ile öğrenebilirsiniz.
Uzay Aracı Kullanma3.2
Rating: 3.2
Kategori: Aksiyon, Beceri
Uzay Aracı Kullanma
Uzak bir gezegende uzay gemisi kullanacaksınız.
Uzaylı Gemiler2.56
Rating: 2.56
Kategori: Savaş,
Uzaylı Gemiler
Uzaylı gemiler gezegene şiddetli bir şekilde saldırıyorlar. Güçlü uçaksavarınız ile onları karşılamaya hazır olun.
Uzay Yolu 3D3D2.76
Rating: 2.76
Kategori: 3D, Beceri
Uzay Yolu 3D
3D uzay yolundaki yürüyüşünüzü becerinizle birleştirin ve iyi bir astronot olduğunuzu gösterin.
Uzay Silahşörleri3.25
Rating: 3.25
Kategori: Savaş,
Uzay Silahşörleri
Birbirinden farklı 10 silah ve onları kullanan silahşörler arasındaki mücadeleyi çok değişik ortamlarda oynayın.
Uzay Kurtaran3.3
Rating: 3.3
Kategori: Beceri, Çocuk
Uzay Kurtaran
Uzaydakileri kurtaran uzay gemisinin pilotusunuz. Uzayın derinliklerindeki dağılmış inek koyun veya insan gibi canlıları kurtaracaksınız.
Uzay Yolu4.07
Rating: 4.07
Kategori: Aksiyon, Beceri
Uzay Yolu
Uzayda yükseklerde oluşturulmuş engebeli yolda topu düşürmeden çarptırmadan finale götürüp bölümleri geçin.
Uzay Üssü SavunmaYENİ2.28
Rating: 2.28
Kategori: Aksiyon, Savaş
Uzay Üssü Savunma
Uzay üssüne düşman saldırısı başladı. Üssü korumak için uzay toplarını ateşlemeye başla.
Sonsuz UzayYENİ1.33
Rating: 1.33
Kategori: Beceri, Macera
Sonsuz Uzay
Sonsuz büyük uzayda meteorlar dolaşıyor. Bütün kahverengi meteorları toplayın.
Planet KaşifiYENİ1.24
Rating: 1.24
Kategori: Beceri, Macera
Planet Kaşifi
Planetler arası seyahat ederek gezegenleri keşfedecek uzay aracınız yola çıkıyor.
Çiftlik SaldırısıYENİ1.48
Rating: 1.48
Kategori: Savaş,
Çiftlik Saldırısı
Çiftliğe uzaylılar saldırıyor. Sizden başka çiftliği koruyacak kimse yok. Haydi çiftliğinizi koruyun.
Galaktik SavaşYENİ1.73
Rating: 1.73
Kategori: Savaş,
Galaktik Savaş
Galaksiler arası çıkan savaşta uzay gemisini kullanacak ve düşman gemilerini yok edeceksiniz.
CivcivcikYENİ1.54
Rating: 1.54
Kategori: Aksiyon, Macera
Civcivcik
Uzaydan gelen bir uzaylı gemi civcivciğin arkadaşlarını kaçırdı. Onları kurtarmak için civcivcik yollara düşüyor.
Uzay TiltYENİ1.35
Rating: 1.35
Kategori: Beceri, Aksiyon
Uzay Tilt
Uzaylıların gezegenlerde oynadıkları tilt oyununu artık siz de oynayabilirsiniz.
Uzay SavaşçısıYENİ1.37
Rating: 1.37
Kategori: Savaş, Aksiyon
Uzay Savaşçısı
Uzaydaki göktaşlarını yok etme görevi yapan uzay savascisi düşman gemileri ile de savaşıyor.
Ufo KoşYENİ1.62
Rating: 1.62
Kategori: Aksiyon, Macera
Ufo Koş
Uzaydan gelen uzaylı yıldızları toplayarak kendi gezegenine kadar gidecek. Acaba ne kadar gidebilecek. Merak edenler oynar.
Kozmonot TehlikedeYENİ1.44
Rating: 1.44
Kategori: Aksiyon, Beceri
Kozmonot Tehlikede
Uzay yürüyüşüne çıkan kozmonot göktaşlarından kaçamazsa ölecek. Ona kim yardım edebilir ki.
Japon TurpYENİ2.12
Rating: 2.12
Kategori: Aksiyon, Macera
Japon Turp
Japon turbuna yedireceğiniz yiyeceklerleuzaya kadar çıkartabilecekmisiniz. Bir deneyin.
Çılgın UzaylıYENİ1.8
Rating: 1.8
Kategori: Beceri, Aksiyon
Çılgın Uzaylı
Uzaydan gelen uzaylı dünya üzerindeki canlılardan aynı renktekileri birleştirerek numune toplayacak.
SAYFA
SAYFA

YENİ EKLENENLER




BUGÜN 1 OYUN EKLENDİ
BU AY 2 OYUN EKLENDİ

BUGÜN EKLENENLER

uzum-salkimlari OyunuRating: 7.71
Rating: 7.71
Kategori: Beceri, Macera
Üzüm Salkımları
Üzüm salkımlarını aynı renkteki üzümlerle vurarak temizleyin.

Üzüm Salkımları

oyunlar. yenilikler. yazışma. politika Copyright © 2009-2018 modernoyun.com - All Rights Reserved. _ 212.4 _ 211.3 _ 10 -