Oyunlar
EN GÜZEL VE MODERN OYUNLAR
MOBİL OYUNLARI
CEP TELEFONUNUZLA
OYNAYABILIRSINIZ

KATEGORİLER

MODERNOYUN > OYUNLAR > Uzay Oyunları
Mor KatilYENİ6.31
Rating: 6.31
Kategori: Savaş, Aksiyon
Mor Katil
Mor katil adı verilen uzaylı bir uzay gemisinin içinde. Ayrıca askerleri de iyi savaşıyorlar. Uzay gemisini nasıl temizleyebileceksiniz.
Uzay Aracı Kullanma2.94
Rating: 2.94
Kategori: Aksiyon, Beceri
Uzay Aracı Kullanma
Uzak bir gezegende uzay gemisi kullanacaksınız.
Uzay Gemisi Kullanma3.76
Rating: 3.76
Kategori: Aksiyon, Beceri
Uzay Gemisi Kullanma
Uzay gemisi kullanmayı bu oyun ile öğrenebilirsiniz.
Uzay Yolu 3D3D2.56
Rating: 2.56
Kategori: 3D, Beceri
Uzay Yolu 3D
3D uzay yolundaki yürüyüşünüzü becerinizle birleştirin ve iyi bir astronot olduğunuzu gösterin.
Uzay Yolu3.48
Rating: 3.48
Kategori: Aksiyon, Beceri
Uzay Yolu
Uzayda yükseklerde oluşturulmuş engebeli yolda topu düşürmeden çarptırmadan finale götürüp bölümleri geçin.
Uzay Üssü SavunmaYENİ2.03
Rating: 2.03
Kategori: Aksiyon, Savaş
Uzay Üssü Savunma
Uzay üssüne düşman saldırısı başladı. Üssü korumak için uzay toplarını ateşlemeye başla.
Sonsuz UzayYENİ1.17
Rating: 1.17
Kategori: Beceri, Macera
Sonsuz Uzay
Sonsuz büyük uzayda meteorlar dolaşıyor. Bütün kahverengi meteorları toplayın.
Planet KaşifiYENİ1.1
Rating: 1.1
Kategori: Beceri, Macera
Planet Kaşifi
Planetler arası seyahat ederek gezegenleri keşfedecek uzay aracınız yola çıkıyor.
Çiftlik SaldırısıYENİ1.37
Rating: 1.37
Kategori: Savaş,
Çiftlik Saldırısı
Çiftliğe uzaylılar saldırıyor. Sizden başka çiftliği koruyacak kimse yok. Haydi çiftliğinizi koruyun.
Galaktik SavaşYENİ1.54
Rating: 1.54
Kategori: Savaş,
Galaktik Savaş
Galaksiler arası çıkan savaşta uzay gemisini kullanacak ve düşman gemilerini yok edeceksiniz.
CivcivcikYENİ1.32
Rating: 1.32
Kategori: Aksiyon, Macera
Civcivcik
Uzaydan gelen bir uzaylı gemi civcivciğin arkadaşlarını kaçırdı. Onları kurtarmak için civcivcik yollara düşüyor.
Uzay TiltYENİ1.27
Rating: 1.27
Kategori: Beceri, Aksiyon
Uzay Tilt
Uzaylıların gezegenlerde oynadıkları tilt oyununu artık siz de oynayabilirsiniz.
Uzay SavaşçısıYENİ1.33
Rating: 1.33
Kategori: Savaş, Aksiyon
Uzay Savaşçısı
Uzaydaki göktaşlarını yok etme görevi yapan uzay savascisi düşman gemileri ile de savaşıyor.
Ufo KoşYENİ1.59
Rating: 1.59
Kategori: Aksiyon, Macera
Ufo Koş
Uzaydan gelen uzaylı yıldızları toplayarak kendi gezegenine kadar gidecek. Acaba ne kadar gidebilecek. Merak edenler oynar.
Kozmonot TehlikedeYENİ1.31
Rating: 1.31
Kategori: Aksiyon, Beceri
Kozmonot Tehlikede
Uzay yürüyüşüne çıkan kozmonot göktaşlarından kaçamazsa ölecek. Ona kim yardım edebilir ki.
Japon TurpYENİ1.87
Rating: 1.87
Kategori: Aksiyon, Macera
Japon Turp
Japon turbuna yedireceğiniz yiyeceklerleuzaya kadar çıkartabilecekmisiniz. Bir deneyin.
Çılgın UzaylıYENİ1.6
Rating: 1.6
Kategori: Beceri, Aksiyon
Çılgın Uzaylı
Uzaydan gelen uzaylı dünya üzerindeki canlılardan aynı renktekileri birleştirerek numune toplayacak.
On Mermi1.27
Rating: 1.27
Kategori: Beceri,
On Mermi
On merminiz var. On mermi ile kaçtane uzay gemisi vurabileceksiniz.
SAYFA
SAYFA

YENİ EKLENENLER




BUGÜN 1 OYUN EKLENDİ
BU AY 1 OYUN EKLENDİ

BUGÜN EKLENENLER

uzum-salkimlari OyunuRating: 7.68
Rating: 7.68
Kategori: Beceri, Macera
Üzüm Salkımları
Üzüm salkımlarını aynı renkteki üzümlerle vurarak temizleyin.

Üzüm Salkımları

oyunlar. yenilikler. yazışma. politika Copyright © 2009-2019 modernoyun.com - All Rights Reserved. _ 154.7 _ 153.8 _ 94 -