Oyunlar
EN GÜZEL VE MODERN OYUNLAR
MOBİL OYUNLARI
CEP TELEFONUNUZLA
OYNAYABILIRSINIZ

KATEGORİLER

MODERNOYUN > OYUNLAR > Uzay Oyunları
Mor KatilYENİ4.98
Rating: 4.98
Kategori: Savaş, Aksiyon
Mor Katil
Mor katil adı verilen uzaylı bir uzay gemisinin içinde. Ayrıca askerleri de iyi savaşıyorlar. Uzay gemisini nasıl temizleyebileceksiniz.
Uzay Aracı Kullanma2.98
Rating: 2.98
Kategori: Aksiyon, Beceri
Uzay Aracı Kullanma
Uzak bir gezegende uzay gemisi kullanacaksınız.
Uzay Gemisi Kullanma3.9
Rating: 3.9
Kategori: Aksiyon, Beceri
Uzay Gemisi Kullanma
Uzay gemisi kullanmayı bu oyun ile öğrenebilirsiniz.
Uzaylı Gemiler2.56
Rating: 2.56
Kategori: Savaş,
Uzaylı Gemiler
Uzaylı gemiler gezegene şiddetli bir şekilde saldırıyorlar. Güçlü uçaksavarınız ile onları karşılamaya hazır olun.
Uzay Yolu 3D3D2.59
Rating: 2.59
Kategori: 3D, Beceri
Uzay Yolu 3D
3D uzay yolundaki yürüyüşünüzü becerinizle birleştirin ve iyi bir astronot olduğunuzu gösterin.
Uzay Yolu3.56
Rating: 3.56
Kategori: Aksiyon, Beceri
Uzay Yolu
Uzayda yükseklerde oluşturulmuş engebeli yolda topu düşürmeden çarptırmadan finale götürüp bölümleri geçin.
Uzay Üssü SavunmaYENİ2.05
Rating: 2.05
Kategori: Aksiyon, Savaş
Uzay Üssü Savunma
Uzay üssüne düşman saldırısı başladı. Üssü korumak için uzay toplarını ateşlemeye başla.
Sonsuz UzayYENİ1.2
Rating: 1.2
Kategori: Beceri, Macera
Sonsuz Uzay
Sonsuz büyük uzayda meteorlar dolaşıyor. Bütün kahverengi meteorları toplayın.
Planet KaşifiYENİ1.11
Rating: 1.11
Kategori: Beceri, Macera
Planet Kaşifi
Planetler arası seyahat ederek gezegenleri keşfedecek uzay aracınız yola çıkıyor.
Çiftlik SaldırısıYENİ1.39
Rating: 1.39
Kategori: Savaş,
Çiftlik Saldırısı
Çiftliğe uzaylılar saldırıyor. Sizden başka çiftliği koruyacak kimse yok. Haydi çiftliğinizi koruyun.
Galaktik SavaşYENİ1.57
Rating: 1.57
Kategori: Savaş,
Galaktik Savaş
Galaksiler arası çıkan savaşta uzay gemisini kullanacak ve düşman gemilerini yok edeceksiniz.
CivcivcikYENİ1.35
Rating: 1.35
Kategori: Aksiyon, Macera
Civcivcik
Uzaydan gelen bir uzaylı gemi civcivciğin arkadaşlarını kaçırdı. Onları kurtarmak için civcivcik yollara düşüyor.
Uzay TiltYENİ1.27
Rating: 1.27
Kategori: Beceri, Aksiyon
Uzay Tilt
Uzaylıların gezegenlerde oynadıkları tilt oyununu artık siz de oynayabilirsiniz.
Uzay SavaşçısıYENİ1.33
Rating: 1.33
Kategori: Savaş, Aksiyon
Uzay Savaşçısı
Uzaydaki göktaşlarını yok etme görevi yapan uzay savascisi düşman gemileri ile de savaşıyor.
Ufo KoşYENİ1.6
Rating: 1.6
Kategori: Aksiyon, Macera
Ufo Koş
Uzaydan gelen uzaylı yıldızları toplayarak kendi gezegenine kadar gidecek. Acaba ne kadar gidebilecek. Merak edenler oynar.
Kozmonot TehlikedeYENİ1.33
Rating: 1.33
Kategori: Aksiyon, Beceri
Kozmonot Tehlikede
Uzay yürüyüşüne çıkan kozmonot göktaşlarından kaçamazsa ölecek. Ona kim yardım edebilir ki.
Japon TurpYENİ1.89
Rating: 1.89
Kategori: Aksiyon, Macera
Japon Turp
Japon turbuna yedireceğiniz yiyeceklerleuzaya kadar çıkartabilecekmisiniz. Bir deneyin.
Çılgın UzaylıYENİ1.63
Rating: 1.63
Kategori: Beceri, Aksiyon
Çılgın Uzaylı
Uzaydan gelen uzaylı dünya üzerindeki canlılardan aynı renktekileri birleştirerek numune toplayacak.
On Mermi1.28
Rating: 1.28
Kategori: Beceri,
On Mermi
On merminiz var. On mermi ile kaçtane uzay gemisi vurabileceksiniz.
SAYFA
SAYFA

YENİ EKLENENLER




BUGÜN 1 OYUN EKLENDİ
BU AY 6 OYUN EKLENDİ

BUGÜN EKLENENLER

uzum-salkimlari OyunuRating: 7.68
Rating: 7.68
Kategori: Beceri, Macera
Üzüm Salkımları
Üzüm salkımlarını aynı renkteki üzümlerle vurarak temizleyin.

Üzüm Salkımları

oyunlar. yenilikler. yazışma. politika Copyright © 2009-2019 modernoyun.com - All Rights Reserved. _ 158.7 _ 157.6 _ 497 -