Oyunlar
EN GÜZEL VE MODERN OYUNLAR
BU OYUNLARI OYNADINIZ

YENİ EKLENENLER




BUGÜN 1 OYUN EKLENDİ
BU AY 3 OYUN EKLENDİ

BUGÜN EKLENENLER

komik-kukla OyunuRating: 6.1
komik-kukla Oyunu
Rating: 6.1
Kategori: Komik, Çocuk
Komik Kukla
Kuklaya komik uzaklar kurun . Sonuçlara gülün

Komik Kukla

Tüm Kategoriler
Tüm Kategoriler

Hızlı Silahşör Oyunu

Hızlı Silahşör Oyunu nasıl oynanır ?
PLAY GAME ye bas. EASY ye bas.WASD veya OK tuşları ile hareket et. Fare ile etrafa bak. Sol tuş ile ateş et. modernoyun.com


BENZER OYUNLAR
3D6.55
Rating: 6.55
Kategori: Aksiyon, 3D
Katil Yaratık
Katil yaratıkların işgal ettiği 3 boyutlu bir mekandasınız. Göreviniz yaratıkları öldürüp mekana bıraktıkları yumurtaları imha etmektir. Başaracağınıza inanıyoruz.
5.56
Rating: 5.56
Kategori: Aksiyon,
Katil Şirin
Büyücü Gargamel şirinlerden birini kontrolüne almış ve ona diğer şirinleri öldürme görevi vermiş. Yeteri kadar şirin öldüremezseniz siz ölürsünüz.
3D3.45
Rating: 3.45
Kategori: 3D, Beceri
Top Avcısı
Ekrandaki 3 boyutlu renkli topları top silahınız ile aynı renkteki toplarla vurmak suretiyle avlıyacaksınız
3D3.34
Rating: 3.34
Kategori: Savaş, Korku
Doom Heretic Hexen
Geçmişte severek oynadığımız doom , heretic ve heksen oyunlarının flash versiyonları karşımızda. Biraz nostalji hepimize iyi gelecek.
3.01
Rating: 3.01
Kategori: Dövüş, Savaş
Haydutlar Treni
Vahşi batı maceralarından biri. Şerif olarak treni elegeçiren haydutlarla mücadele edip onları yokedin. Treni haydutlardan temizleyin.
2.6
Rating: 2.6
Kategori: Aksiyon, Savaş
Kurtlar Vadisi Pusu
TV de oynayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin flash oyunu olarak çeşitli görevleri yerine getireceksiniz.
2.69
Rating: 2.69
Kategori: Savaş,
Counter Strike
Silahlı adamlara karşı yapacağınız mücadelede dikkatiniz ve atikliğiniz sizin en büyük avantajınız olacak.
2.91
Rating: 2.91
Kategori: Savaş, Beceri
Dürbünlü Nişancı
Sniper askerimiz dürbünlü tüfeği ile ateş ederek arazideki düşmanlarını öldürecek. Kaçmalarına fırsat vermemek için tek atışta vurmalısınız.
3.83
Rating: 3.83
Kategori: Beceri,
Hilesiz Düello
Silahı çekerken iki tarafın da eşit durumda olduğu hilesiz bir düello yapın.
2.72
Rating: 2.72
Kategori: Savaş, Beceri
Counter Çift Silah
Çift silah ile sağlı sollu ateş ederek hedefinizdeki düşmanları etkisiz hale getirin.
3.1
Rating: 3.1
Kategori: Savaş,
Uçaksavar
Uçaksavar kullanarak üzerinize gelen uçakları düşürün ve karadaki piyade askerlerini öldürün.
3.72
Rating: 3.72
Kategori: Beceri,
Dürbünlü Asker
Dürbünlü silahını kullanan asker köprüde gördüğü bütün düşmanlarını öldürecek.
2.82
Rating: 2.82
Kategori: Beceri,
Öldürme Emri
Öldürme emri aldınız. Sniper dürbünlü tüfek ile öldüreceksiniz. Ama masum insanları öldürmeyin.
2.65
Rating: 2.65
Kategori: Beceri,
Süper Counter
Süper counter oyununda çok etkili silah kullanacaksınız. Tek atışta teröristleri nallıyorsunuz.
3D4.24
Rating: 4.24
Kategori: 3D, Aksiyon
Hızlı Silah
Eğer hızlı silah kullanabilirim diyorsanız bu oyun tam size göre hem de 3 boyutlu.
2.83
Rating: 2.83
Kategori: Beceri,
Nişancı Ekip
Nükleer silahı çalanları yakalayıp öldürmek için 2 kişilik nişancı ekibi kuruluyor.
3D1.14
Rating: 1.14
Kategori: Savaş, Beceri
Garnizon Baskını
Garnizonunuz baskına uğramış ve siz tek başınıza kalmışsınız. Garnizonunuzu düşmanlardan kurtarınız.
1.74
Rating: 1.74
Kategori: Spor, Beceri
Uçana Ateş
Uçan hedeflere yapılan silah atışları ile avcılığınızı deneyin. Sağdan soldan havaya tabaklar fırlatılacak siz de onları havada uçarken vuracaksınız. Avcılık maceralarınızı bekliyoruz.
3D1.34
Rating: 1.34
Kategori: Savaş, 3D
Counter Gücü
Counter strike oyunundan çok uzak bir oyun değil. Counter gücünde savaşmak için seçildiniz. Çok değişik ve birbirinden güzel sahneleri olan mükemmel bir 3 boyutlu oyun.
1.9
Rating: 1.9
Kategori: Savaş, Aksiyon
Metro Soygunu
Metro istasyonu soyguncuların işgali altında. Siz de bölgenin en güçlü polisi olarak onlarla çatışmaya girmişsiniz. İsabetli atışlarla soyguncuları altedin.
3D1.25
Rating: 1.25
Kategori: Savaş, 3D
Counter Savaşı
Bir Counter mekanında kıstırıldınız. Canınızı kurtarmak için ortaya çıkan düşmanları bir bir öldürmelisiniz. Tarih counter savaşını yazacak.3 Boyutlu.
1.83
Rating: 1.83
Kategori: Korku, Aksiyon
Mezarlıkta Kabus
Yarasalar ve hayaletler mezarlığı ele geçirmişler. Gece mezarlığa girenlere saldırıyorlar ve öldürüyorlar. Sakın siz de girmeyin oraya.
3D2.08
Rating: 2.08
Kategori: Savaş, Korku
Doom
Geçmişte severek oynadığımız doom oyununun flash versiyonu karşımızda. Biraz nostalji hepimize iyi gelecek.
1.72
Rating: 1.72
Kategori: Savaş,
Hedef Tank
Paraşüt ile ileri sınır bölgesine indirilen tanklar size saldırıyorlar. Tanksavar silahınızla gelen tankları imha edip mevkiinizi koruyun.
3D1.61
Rating: 1.61
Kategori: Korku, 3D
Hastane Zombileri
Hastane morgundan canlanan ölüler etrafa yayılmışlar. Hastaneyi zombilerden temizlemek size görev olarak veriliyor.
3D1.66
Rating: 1.66
Kategori: Savaş, 3D
Aktif Hücum
Şehirde içinde suçluların bulunduğu cezaevi arabasına saldıran gangsterlere karşı amansız bir mücadeleye hazırmısınız. Elinizdeki silah ile onlara aktif hücum etmenin tam zamanıdır.
0.97
Rating: 0.97
Kategori: Savaş,
Temel Saldırı
Binanın her yerini işgal etmiş düşmanlara temel saldırı düzenliyerek binayı temizleyin.
1.6
Rating: 1.6
Kategori: Beceri,
Starwars Nişancı
Starwars kahramanları atış poligonunda alıştırma yapıyor. Siz de şansınızı deneyin.
1.78
Rating: 1.78
Kategori: Beceri, Savaş
Temiz Gezegen
Gezegen emniyeti için yapılan kontrollerde gezegene indirilmiş düşman droitleri tespit edilmiştir. İmha iiçin silahları ateşleyin.
1.64
Rating: 1.64
Kategori: Savaş,
Sniper Askerleri
Sniper askerleri garnizonda hareket halindeler. Hedefi şaşırmazsanız onları haklayabilirsiniz.
oyunlar. yenilikler. yazışma. politika Copyright © 2009-2021 modernoyun.com - All Rights Reserved. _ 129.3 _ 127.4 _ 286 -