Oyunlar
EN GÜZEL VE MODERN OYUNLAR
BU OYUNLARI OYNADINIZ

YENİ EKLENENLER




BUGÜN 1 OYUN EKLENDİ
BU AY 2 OYUN EKLENDİ

BUGÜN EKLENENLER

komik-kukla OyunuRating: 5.39
komik-kukla Oyunu
Rating: 5.39
Kategori: Komik, Çocuk
Komik Kukla
Kuklaya komik uzaklar kurun . Sonuçlara gülün

Komik Kukla

Tüm Kategoriler
Tüm Kategoriler

Mekanik Komando Oyunu

Mekanik Komando Oyunu nasıl oynanır ?
START MISSION a tıklayın. Bir daha START MISSION a tıklayın. WASD veya OK tuşları ile komandonuzu hareket ettirin. Fare ile yönünüzü değiştirim . Fare sol tuşa basarak ateş edin. CTRL veya ARA tuşu ile özel silahıızı kullanın. START MISSION a tıklayın. modernoyun.com


BENZER OYUNLAR
2.58
Rating: 2.58
Kategori: Savaş, İki kişilik
Silahlı Asker
Elinde güçlü bir silahı var üzerinde zırhlı bir elbise. Aldığı emir sahadaki yaratıkları imha etmek.
3.7
Rating: 3.7
Kategori: Beceri,
Hilesiz Düello
Silahı çekerken iki tarafın da eşit durumda olduğu hilesiz bir düello yapın.
2.67
Rating: 2.67
Kategori: Savaş, Beceri
Counter Çift Silah
Çift silah ile sağlı sollu ateş ederek hedefinizdeki düşmanları etkisiz hale getirin.
2.79
Rating: 2.79
Kategori: Aksiyon, Beceri
Silahlı Taciz
Rakibinizi silah ile taciz edip platform dışına atın.
3D4
Rating: 4
Kategori: 3D, Aksiyon
Hızlı Silah
Eğer hızlı silah kullanabilirim diyorsanız bu oyun tam size göre hem de 3 boyutlu.
YENİ2.78
Rating: 2.78
Kategori: Barbie, Giydirme
Barbie Silahşör
Barbie silahşör olarak şatoda güzelliği ile ün yapmış. Kıyafetleri de çok özel.
YENİ2.72
Rating: 2.72
Kategori: Beceri, Aksiyon
Silah Şişe
Etrafında dönen şişeleri vurun.Ama kırmızı şişeleri kırmayın.
3D1.13
Rating: 1.13
Kategori: Savaş, Beceri
Garnizon Baskını
Garnizonunuz baskına uğramış ve siz tek başınıza kalmışsınız. Garnizonunuzu düşmanlardan kurtarınız.
1.67
Rating: 1.67
Kategori: Savaş, Aksiyon
Fırtına Harekatı
Helikopter kullanarak en modern silahlarınızla düşman helikopterlerine ve yerdeki konuşlanmış hedeflere karşı savaşacaksınız.
2.09
Rating: 2.09
Kategori: Aksiyon, Dövüş
Vahşi Batı Düello
Sadece kovboy filmlerinde mi düello olur. Bu sefer de oyunda düello edeceksiniz. Rakip harekete başladıktan sonra ondan önce ateş etmelisiniz.
2.08
Rating: 2.08
Kategori: Savaş, Beceri
Starwars Silahları
Starwars cumhuriyetçileri yeni geliştirdikleri silahları zor şartlar altında deneyerek özelliklerini belirliyorlar.
1.24
Rating: 1.24
Kategori: Mario, Savaş
Mario Kalesi
Mario bankasını basıp paralarını alan krala ve ordusuna karşı amansız bir mücadele verip kraliçenin de canını kurtarıyor.
2.03
Rating: 2.03
Kategori: Savaş, Aksiyon
Kanlı Gün
Hedefiniz zombiler. Göreviniz öldürmek. Silahınız üç çeşit.
1.69
Rating: 1.69
Kategori: Savaş, Beceri
Silah Hedef
Elinizde silah var karşınızda hedef. Ama hedeflerin de silahı var.
1.36
Rating: 1.36
Kategori: Savaş,
Askerler Cephede
Cepheyi koruma görevi alan asker gelen düşmanları ile kıyasıya savaşıyor. Düşmanlara nişan alıp ateş edin.
1.98
Rating: 1.98
Kategori: Savaş,
Amerika Taliban
Amerikan birliğinde silahlı askersiniz. Talibanın nehir ve hava saldırılarına cevap vererek teröristleri öldüreceksiniz.
1.9
Rating: 1.9
Kategori: Savaş,
Terörist Avı
Counter strike timi güçlü silahlarıyla terörist avında. Şehrin dört ayrı bölümünde teröristlerle karşılaşacaksınız.
1.11
Rating: 1.11
Kategori: Aksiyon,
Silahlı Karşılaşma
Savaş için yetiştirilmiş adamınızı eline verdiğiniz değişik silahlarla mücadelenin ortasına atıyorsunuz.
1.25
Rating: 1.25
Kategori: Savaş,
Uzay Silahşörleri
Birbirinden farklı 10 silah ve onları kullanan silahşörler arasındaki mücadeleyi çok değişik ortamlarda oynayın.
2.01
Rating: 2.01
Kategori: Aksiyon,
Silah
Cephanelikte kullanıma hazır bir sürü sillah var. Başarı kazandıkça daha iyiini depodan seçerek alın. Şavaşta düşen helikopterinizi koruyun.
1.74
Rating: 1.74
Kategori: Aksiyon, Savaş
Sat Counter
Özel yetişmiş komandoların teröristleri imha etme ve onların bıraktıkları saatli bombayı bulma çabalarına katkıda bulunun
1.45
Rating: 1.45
Kategori: Beceri,
Sniper
Profesyonel sniper ile hefeflere dürbün ile nişan alarak ateş edeceğiniz bir oyun.
1.43
Rating: 1.43
Kategori: Beceri, Komik
Kıyamet Günü
Dünyaya meteor çarpacak ve kıyamet kopacak diyorlar. Bu kıyamet gününde kasabaları yerle bir edin.
1.5
Rating: 1.5
Kategori: Korku, Aksiyon
Saldıran Zombiler
Zombilerin saldırısı şehir altındaki tünellerde başladı. Bu saldırıyı karşılamak ve zombilerin şehre yayılmalarını önlemek size kaldı.
1.78
Rating: 1.78
Kategori: Beceri, Savaş
Görevli-Komando
Teröristleri öldürmekle görevli komando silahı ile harikalar yaratıyor.
1.12
Rating: 1.12
Kategori: Beceri,
Bebek Gülle
Bebek gülleleri kullanan top silahı ile rakip bebekleri öldürün.
1.5
Rating: 1.5
Kategori: Beceri,
Kasaba Şerifi
Kasabaya gelen haydutlarla mücadele edin.
1.79
Rating: 1.79
Kategori: Savaş,
Çöldeki Garnizon
Çöldeki garnizon silahlı tehdit altında. Onlara karşı garnizonu savunmak size kaldı.
1.03
Rating: 1.03
Kategori: Aksiyon,
Başkan Ofis
Başkanın ofisine teröristler ani baskın yapıyorlar. Başkan kendisini savunacak.
1.05
Rating: 1.05
Kategori: Savaş,
Silah Projesi
Savaşta kullanılmak üzere projesi geliştirilen silahı uzay ortamında denemek için düşman uçakları ile savaşıyorlar.
oyunlar. yenilikler. yazışma. politika Copyright © 2009-2021 modernoyun.com - All Rights Reserved. _ 106.4 _ 104.7 _ 330 -