Oyunlar
EN GÜZEL VE MODERN OYUNLAR
BU OYUNLARI OYNADINIZ

YENİ EKLENENLER




BUGÜN 1 OYUN EKLENDİ
BU AY 2 OYUN EKLENDİ

BUGÜN EKLENENLER

komik-kukla OyunuRating: 5.39
komik-kukla Oyunu
Rating: 5.39
Kategori: Komik, Çocuk
Komik Kukla
Kuklaya komik uzaklar kurun . Sonuçlara gülün

Komik Kukla

Tüm Kategoriler
Tüm Kategoriler

Ölmemiş Ölüler Oyunu

Ölmemiş Ölüler Oyunu nasıl oynanır ?
PLAY a bas. PLAY a bas. NO ya bas. Fare ile hedef hortlaklara nişan alıp sol tuş ile ateş edin. modernoyun.com


BENZER OYUNLAR
7.69
Rating: 7.69
Kategori: Korku,
Korkusuz Rahibe
Kiliseyi saran zombilerden kurtulmak için korkusuz rahibe kendini feda ediyor ve zombilerle amansız mücadelesine başlıyor.
4.25
Rating: 4.25
Kategori: Korku, Araba
Öldür Kazan
Karşınıza çıkan zombileri öldürdükçe kazanacağınız bu oyunda kazandıklarınızla arabanızı güçlendirin daha uzaklara gidin daha çok kazanın.
2.59
Rating: 2.59
Kategori: Araba, Korku
Zombi Nakliyesi
Yükleme platformundaki zombileri kamyonla naklederken dikkatli olmak lazım. Eğer kafesleri kırılıp dışarı çıkarlarsa yandınız demektir.
3.03
Rating: 3.03
Kategori: Korku, Dövüş
Zombi Tepeleme
Mezarlardan çıkan iskeletler zombiler vede mezarlık yaratıklarının üzerlerine zıplayarak tepeleyin.
2.75
Rating: 2.75
Kategori: Korku, Beceri
Zombi Testere
Zombi saldırısı sonucu kurtuluşu arabanın üzerine çıkmkta buldunuz. Elektrikli testere elinizdeki son silahtır.
3.7
Rating: 3.7
Kategori: Aksiyon, Korku
Sarhoş Zombiler 2
Tekila içim sarhoş olan zombileri öldürerek ellerinden içkileri alın.
YENİ3.42
Rating: 3.42
Kategori: Zeka,
Kaledeki Zombiler
Kaledeki zombileri kaleden atmak için zekice planlar yapmanız gerekiyor..
1.25
Rating: 1.25
Kategori: Korku, Aksiyon
Aç Zombiler
Mezarlık bekçisi olarak aç zombilerin saldırısına uğradınız ve sizden insan eti istiyorlar. Onlara elinizdeki cenaze arabasındaki ölülerden sizden istedikleri insan bedeni parçalarını vermelisiniz.
3D1.57
Rating: 1.57
Kategori: Korku, 3D
Hastane Zombileri
Hastane morgundan canlanan ölüler etrafa yayılmışlar. Hastaneyi zombilerden temizlemek size görev olarak veriliyor.
1.29
Rating: 1.29
Kategori: Korku,
Zengin Ölüler
Her türlü para ve mücevherleri olan ölüler sizin de paralarınızı ve canınızı almaya geliyorlar. Ateş edip yok ederek onlarınkini siz alın.
2.01
Rating: 2.01
Kategori: Macera, Korku
Piramit Mumyaları
Piramitlerdeki ölü mumyalar hortlak olmuşlar. Piramitlerin sırlarını çözerken mumyalardan kendinizi koruyun. Özel silahınızla onları insan haline getirin.
1.51
Rating: 1.51
Kategori: Korku,
Zombi Köyü
Zombilerin yaşadığı köye düştünüz. Zombiler üstünüze üstünüze geliyor. Elinizde de silah olarak sadece bir plak var.
1.25
Rating: 1.25
Kategori: Korku,
Hortlak Katili
Mezarlıkta hortlaklar mezarlarından çıkıyorlar. Siz de çok hızlı davranıp onları öldüreceksiniz.
1.65
Rating: 1.65
Kategori: Korku,
Zombi Simpson
Simpsonlardan bazıları zombi olmuşlar. Size düşen görev zombileri tüfek ile öldürmek.
2.03
Rating: 2.03
Kategori: Savaş, Aksiyon
Kanlı Gün
Hedefiniz zombiler. Göreviniz öldürmek. Silahınız üç çeşit.
1.86
Rating: 1.86
Kategori: Zeka,
Zombi İksiri
Zombiler tarafından ısırıldınız. Şimdilik hala insansınız. Eğer zombi iksirini zamanında bulamazsanız siz de zombi olacaksınız.
1.56
Rating: 1.56
Kategori: Korku, Aksiyon
Zombiler Geliyor
Zincirden boşanırcasına zombiler size doğru geliyor. Sizi ısırırlarsa siz de zombi olursunuz. İyi nişan alarak onları öldürün.
1.6
Rating: 1.6
Kategori: Macera, Korku
Ölüm Yolu
Tüm şehir polisler de dahil zombilerin eline geçmiş. Sağlam kalan tek kişi olarak arabanız ile 60 km ilerdeki temiz şehire ulaşmaya çalışın.
2.24
Rating: 2.24
Kategori: Korku,
Sinirli Zombiler
Zombiler sonsuzluk uykularından uyandırıldıklarında çok sinirli olurlar. Uyanan zombileri öldüremezseniz vay halinize.
1.97
Rating: 1.97
Kategori: Korku,
Son Nokta
Şehrin önemli bölümlerini ele geçirmiş zombilerden kurtulmak için 40 gün mücadele vereceksiniz.
1.03
Rating: 1.03
Kategori: Aksiyon,
Sonsuz Zombi
Zombileri öldürürken ayrıca kurtuluşunuz içi gerekli cisimleri toplayın. Konuşlanmış makinalı tüfekler size yardım ediyorlar.
1.62
Rating: 1.62
Kategori: Aksiyon, Korku
Zombi Ormanı
Zombilerin orman istilası sonunda size düşen görev ormanı zombilerden temizlemektir.
1.29
Rating: 1.29
Kategori: Korku, Aksiyon
Zombi Şövalyeleri
Akın akın gelen zombileri yoketmek için şovelyelerinizi yollayın.
1.84
Rating: 1.84
Kategori: Korku, Dövüş
Zombi Kızlar
Zombi kızların saldırısı karşısında tabanca bıçak mayın dahil silahlarla mücadele edin. Bütün zombileri öldürün.
1.41
Rating: 1.41
Kategori: Savaş, Aksiyon
Zombi Savunması
Zombilerin saldırısı sonunda sığındığınız son kale olan kulübeyi canınız pahasına savunacaksınız. Çok detaylı oynanan bir oyun.
1.65
Rating: 1.65
Kategori: Zeka, Araba
Zombi Ezme
Zombileri araba ile ezerek onlardan kurtulun. Tabii bunu yaparken kendi arabanızı uçurumlardan aşağı düşürmeyin.
1.3
Rating: 1.3
Kategori: Zeka, Korku
Zombili Bulmaca
Bulmacayı çözerek zombileri kaynayan sıcak kazana düşürerek öldürün.
2.13
Rating: 2.13
Kategori: Korku, Aksiyon
Cehennem Kulesi
Cehennem kulesinde sevgiliniz ile kısılıp kaldınız. Buradan kaçarak canınızı kurtarın. Tabii çok kolay olmayacak zombiler var.
1.5
Rating: 1.5
Kategori: Korku, Aksiyon
Saldıran Zombiler
Zombilerin saldırısı şehir altındaki tünellerde başladı. Bu saldırıyı karşılamak ve zombilerin şehre yayılmalarını önlemek size kaldı.
1.77
Rating: 1.77
Kategori: Korku, Aksiyon
Zombi Apartmanı
Apartmanın 20 inci katından en alt kata inerken bütün zombileri öldürün ve apartmandan çıkarak canınızı kurtarın.
oyunlar. yenilikler. yazışma. politika Copyright © 2009-2021 modernoyun.com - All Rights Reserved. _ 101.8 _ 100.3 _ 775 -