Oyunlar
EN GÜZEL VE MODERN OYUNLAR
BU OYUNLARI OYNADINIZ

YENİ EKLENENLER




BUGÜN 1 OYUN EKLENDİ
BU AY 3 OYUN EKLENDİ

BUGÜN EKLENENLER

komik-kukla OyunuRating: 6.1
komik-kukla Oyunu
Rating: 6.1
Kategori: Komik, Çocuk
Komik Kukla
Kuklaya komik uzaklar kurun . Sonuçlara gülün

Komik Kukla

Tüm Kategoriler
Tüm Kategoriler

Zombi Testere Oyunu

Zombi Testere Oyunu nasıl oynanır ?
Oyun yüklenince PLAY a basın. PLAY sonra OK yazısına basın. Zombinin kellesini keseceksiniz. Ekranda sağ yukarıya doğru fareyi gezdirin. Kellenin fırlatma açısını ayarlayıp farenin sol tuşuna basın. Fareyi sol tarafta gezdirin. Uygun yere tıklayın. Kelleyi kesmek için fareyi savurun. Başarı için kelleyi kesince en uzak mesafeye göndermeye bakın. modernoyun.com


BENZER OYUNLAR
7.7
Rating: 7.7
Kategori: Korku,
Korkusuz Rahibe
Kiliseyi saran zombilerden kurtulmak için korkusuz rahibe kendini feda ediyor ve zombilerle amansız mücadelesine başlıyor.
7.14
Rating: 7.14
Kategori: Savaş, Aksiyon
Testereli Katil
Testereli katil binanın bütün katlarını dolaşarak ne bulursa öldürüyor.
YENİ7.67
Rating: 7.67
Kategori: Zeka,
Kaledeki Zombiler
Kaledeki zombileri kaleden atmak için zekice planlar yapmanız gerekiyor..
4.43
Rating: 4.43
Kategori: Korku, Araba
Öldür Kazan
Karşınıza çıkan zombileri öldürdükçe kazanacağınız bu oyunda kazandıklarınızla arabanızı güçlendirin daha uzaklara gidin daha çok kazanın.
2.65
Rating: 2.65
Kategori: Araba, Korku
Zombi Nakliyesi
Yükleme platformundaki zombileri kamyonla naklederken dikkatli olmak lazım. Eğer kafesleri kırılıp dışarı çıkarlarsa yandınız demektir.
3.11
Rating: 3.11
Kategori: Korku, Dövüş
Zombi Tepeleme
Mezarlardan çıkan iskeletler zombiler vede mezarlık yaratıklarının üzerlerine zıplayarak tepeleyin.
3.85
Rating: 3.85
Kategori: Aksiyon, Korku
Sarhoş Zombiler 2
Tekila içim sarhoş olan zombileri öldürerek ellerinden içkileri alın.
2.65
Rating: 2.65
Kategori: Zeka,
Zombi Binası Yıkma
Zombilerin yaşadığı binayı gülle atarak yıkın.
3D2.55
Rating: 2.55
Kategori: 3D, Beceri
Zombi Labirent
Labirent zombilerle dolu. Üstelik silah da kullanıyorlar. Onlardan intikam alma zamanı.
1.25
Rating: 1.25
Kategori: Korku, Aksiyon
Aç Zombiler
Mezarlık bekçisi olarak aç zombilerin saldırısına uğradınız ve sizden insan eti istiyorlar. Onlara elinizdeki cenaze arabasındaki ölülerden sizden istedikleri insan bedeni parçalarını vermelisiniz.
3D1.61
Rating: 1.61
Kategori: Korku, 3D
Hastane Zombileri
Hastane morgundan canlanan ölüler etrafa yayılmışlar. Hastaneyi zombilerden temizlemek size görev olarak veriliyor.
1.3
Rating: 1.3
Kategori: Korku,
Zengin Ölüler
Her türlü para ve mücevherleri olan ölüler sizin de paralarınızı ve canınızı almaya geliyorlar. Ateş edip yok ederek onlarınkini siz alın.
2.03
Rating: 2.03
Kategori: Macera, Korku
Piramit Mumyaları
Piramitlerdeki ölü mumyalar hortlak olmuşlar. Piramitlerin sırlarını çözerken mumyalardan kendinizi koruyun. Özel silahınızla onları insan haline getirin.
1.55
Rating: 1.55
Kategori: Korku,
Zombi Köyü
Zombilerin yaşadığı köye düştünüz. Zombiler üstünüze üstünüze geliyor. Elinizde de silah olarak sadece bir plak var.
1.23
Rating: 1.23
Kategori: Korku,
Hortlak Katili
Mezarlıkta hortlaklar mezarlarından çıkıyorlar. Siz de çok hızlı davranıp onları öldüreceksiniz.
1.67
Rating: 1.67
Kategori: Korku,
Zombi Simpson
Simpsonlardan bazıları zombi olmuşlar. Size düşen görev zombileri tüfek ile öldürmek.
2.06
Rating: 2.06
Kategori: Savaş, Aksiyon
Kanlı Gün
Hedefiniz zombiler. Göreviniz öldürmek. Silahınız üç çeşit.
2.16
Rating: 2.16
Kategori: Zeka,
Zombi İksiri
Zombiler tarafından ısırıldınız. Şimdilik hala insansınız. Eğer zombi iksirini zamanında bulamazsanız siz de zombi olacaksınız.
1.6
Rating: 1.6
Kategori: Korku, Aksiyon
Zombiler Geliyor
Zincirden boşanırcasına zombiler size doğru geliyor. Sizi ısırırlarsa siz de zombi olursunuz. İyi nişan alarak onları öldürün.
1.59
Rating: 1.59
Kategori: Macera, Korku
Ölüm Yolu
Tüm şehir polisler de dahil zombilerin eline geçmiş. Sağlam kalan tek kişi olarak arabanız ile 60 km ilerdeki temiz şehire ulaşmaya çalışın.
2.37
Rating: 2.37
Kategori: Korku,
Sinirli Zombiler
Zombiler sonsuzluk uykularından uyandırıldıklarında çok sinirli olurlar. Uyanan zombileri öldüremezseniz vay halinize.
2
Rating: 2
Kategori: Korku,
Son Nokta
Şehrin önemli bölümlerini ele geçirmiş zombilerden kurtulmak için 40 gün mücadele vereceksiniz.
1.04
Rating: 1.04
Kategori: Aksiyon,
Sonsuz Zombi
Zombileri öldürürken ayrıca kurtuluşunuz içi gerekli cisimleri toplayın. Konuşlanmış makinalı tüfekler size yardım ediyorlar.
1.64
Rating: 1.64
Kategori: Aksiyon, Korku
Zombi Ormanı
Zombilerin orman istilası sonunda size düşen görev ormanı zombilerden temizlemektir.
1.27
Rating: 1.27
Kategori: Korku, Aksiyon
Zombi Şövalyeleri
Akın akın gelen zombileri yoketmek için şovelyelerinizi yollayın.
1.86
Rating: 1.86
Kategori: Korku, Dövüş
Zombi Kızlar
Zombi kızların saldırısı karşısında tabanca bıçak mayın dahil silahlarla mücadele edin. Bütün zombileri öldürün.
1.46
Rating: 1.46
Kategori: Savaş, Aksiyon
Zombi Savunması
Zombilerin saldırısı sonunda sığındığınız son kale olan kulübeyi canınız pahasına savunacaksınız. Çok detaylı oynanan bir oyun.
1.61
Rating: 1.61
Kategori: Zeka, Araba
Zombi Ezme
Zombileri araba ile ezerek onlardan kurtulun. Tabii bunu yaparken kendi arabanızı uçurumlardan aşağı düşürmeyin.
1.31
Rating: 1.31
Kategori: Zeka, Korku
Zombili Bulmaca
Bulmacayı çözerek zombileri kaynayan sıcak kazana düşürerek öldürün.
2.28
Rating: 2.28
Kategori: Korku, Aksiyon
Cehennem Kulesi
Cehennem kulesinde sevgiliniz ile kısılıp kaldınız. Buradan kaçarak canınızı kurtarın. Tabii çok kolay olmayacak zombiler var.
oyunlar. yenilikler. yazışma. politika Copyright © 2009-2021 modernoyun.com - All Rights Reserved. _ 106.8 _ 105.3 _ 553 -